onsdag 7 oktober 2009

Lätt och gott !

Nu ska ni få receptet på det vi åt ikväll, SÅÅÅ GOTT! Och verkligen super lätt

Lax inbakad i riven potatis 4 Pers.

4 st Laxfileér
8 potatisar
Salt, peppar, citronpeppar.

Skala och riv potatisarna
Lägg lite rårivna potatis på ett stekjärn (salta och peppra efter egen smak), lagom mycket så att laxen kan ligga ovanpå, krydda laxen med citronpeppar, lägg sedan ett lager rivenpotatis ovan på laxen. Stek varje sida 6 minuter. Tänk på när ni vänder lax-paketet att det är lättare om ni har två stekspadar så att det inte faller sönder :) Servera med romsås och/eller Hollandaisesås.

Jag är inte så duktig på att skriva recept, men jag hoppas ni förstår :)

1 kommentar:

Kajsa sa...

Låter skitgott :) Får vi prova nångång, jag älskar lax verkligen!