fredag 15 augusti 2008

Alex...


..kommer du ihåg när din mamma lånade hem en häst transport och vi lurade i diverse områdes ungar att du o jag hade en häst i den transporten som hette Billy? O kommer du ihåg att vi döpt den hästen efter Billy i Melrose Place som vi var nerkärade i?
Minns du Albin o alla andra gosedjur? Kommer du ihåg när vi tittade på the love boat?
Eller den sommaren när vi cyklade precis över allt med Måns, Simon, Dennis , Mattias.. haha..
Kommer du ihåg alla gräl som var lösta inom en halv dag? Vårt fejkbageri i garaget där vi bakade lerbakelser. Eller, alla "gissa-vad-du-äter" lekar, när Ann började gråta :)
Hur vi blev utslängda gång efter gång på matte lektionen för att vi (let's face it..) var för dumma o läraren inte pallade med oss :) haha..vilken energi vi hade, vi behövde inte två cyklar, vi tog en och skjutsade överallt.. och det gick ju bra.. en gång vek däcket sig dubbelt o en annan gång fick vi inte stopp på cyklen och for rätt in i en häck.Våra mammor, hard-woman! Haha, och ett annat ord vi körde hårt med, men det kan jag nog inte skriva här H.. :P haha.

Jag är glad att jag växte upp med dig. Du och Dalabadet är sommar, kärlek o barndom för mig.

1 kommentar:

ItIsWhatItIs sa...

Hahahaha! Åhhh ja sitter här o skrattar högt för mej själv. Billy ja, han hade ja nästan glömmt. O smak-leken den gillade ja! Som den food addict ja alltid vatt. Hahaha,ja minns att Ann började böla för ja tror vi gav henne nån salsa. O tydligen klöktes ju Ann av salsa (så oxå av allt annat vi gav henne) O när hon fejk klöktes i skola matsalen för att du sa att mjölken tydligen va spetsad me urin just den dan!Hahaha. Ja kan gå on and on and ooonnn här!