onsdag 8 juli 2009




O nu kanske ni är nyfikna på vad som gjordes.. :) på möhippan alltså, som ägde rum i lördags !


Vi kidnappade Mel vid tio tiden på morgonen, tog på slöja (som jag sytt!) en barn tiara o knallrött läppstift, och så fick hon en bunte morötter som brudbukett..


Vi styrde sen bilarna mot Torupsslottspark , och hade champagne lunch :) Eva hade fixat super gpd kycklingsallad, och så blev det kladdkaka med vispgrädde.. Där satt vi några timmar i solen och mös, sen åkte vi vidare till malmö, 4 kamp på Lazerdome! Det blev först Lazerdome, det var PRECIS lika kul som jag mindes, haha.. sen skulle vi brottas i sumodräkter, slå ner varandra från "torn" och rida en tjur, super kul ! Gud vad svettiga vi blev, det måste varit typ 40 grader i malmö ju! Efter det satte vi oss på en uteservering och drack, mmm.. en stor iskall läsk till mej :)


Vidare hem till Tilda, uppfräschning , sen ut på stan i igen, middag på Elyseé :))) Fondue ! Så gott, ja älskar det! Vi skulle egentligen ätit på Sankt Markus Vinkällare men dom hade semesterstängt, OK? haha.. Efter det åkte vi hem till Tilda igen ( nu var klockan 23:30) och vi hade beställt en strippa till 00:00 :) hahaha.. Efter att strippan åkt, var alla helt slut.. och vid två tiden åkte jag hem med bilen full av massa trötta men glada tjejer.. :)

TACK ALLA FÖR EN FANTASTISKT ROLIG DAG/KVÄLL!!


Och tack för att ni hjälpte mig planera och göra denna dagen så speciell för den blivande bruden!


Ni är bäst! *puss*!

Inga kommentarer: