söndag 1 februari 2009

VILKEN HÄRLIG DAG :)

Lite snö o sol :) Fin fint.. men ni kan tro vi har haft en mysig helg! Vi var på Bröllops mässan på Slagthuset i Malmö igår.. blev mest foto på olika dukningar och den här rosa var helt drömmande fin.. det var kul, man fick jättemycket inspiration! Dom sålde ut Bröllopsmagasin för 20 kronor så några sånna fick vi också med oss hem ! Dom hade modevisning med olika klänningar men dom klänningarna dom visade upp var ju ganska speciella , haha.. Men där var ju tusen utställare med klänningar och frackar, jag hittade en som var precis som jag föreställt mig :) Ah, det var riktigt mysigt att strosa runt där. Vi fick en del ideér till sommarens bröllop då jag ska vara tärna, sen var där många resebyråer som specialiserar sig på giftemål utomlands, som jag och martin nu har bestämt att det blir för oss... Snart blir jag fru Andersson :) haha ! Jag går från Johansson till Andersson, clever.. :) Men mamma hette Andersson innan hon gifte sig med pappa så det är ju lite roligt! Nä, nu ska jag få igång söndagen ordentligt, ni får njuta av alla färggranna bilder här.. o så hörs vi sen igen !!




Blev lite förälskade i denna gröna dukning också..

Grönt och svart var vackert.

Men det rosa var helt fantastiskt!

Vadå söta cupcakes??

Kolla bara detta kakfatet! Och rosa champagne förstås.. Åh..

Jag blir som en liten flicka igen..

Stiligt :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh härligt med utomlands bröllop!!

I mina ögon har du alltid varit en glad och positiv person. Inte mycket som kan få dig att gå andra hållet. Du har hjärtat på rätt ställe! Är så glad för din skull att du hittat din plats och lyckan här i livet. Dom vänner du har runtomkring dig är lyckligt lottade. De vet jag som en gång stod dig väldigt nära. En tid som jag aldrig kommer att glömma. *Korvgryta* ;) MUMA!! Kramar

Jessica sa...

Ja det lutar åt vita väggar!! Man kan göra så mycket mer med kuddar och tavlor, då! Ja jag ska vila haha! é enormt segt.. får ta igen allt till sommaren! Ja det gör vi, ser fram emot den 10:de!! :):) Ha en super mysig kväll!!